Congresportal nu online

29 mei

Alle denkbare tools voor het organiseren van congressen op één website: inschrijven, rapportages, evaluatie, nieuwsbrief en integratie met relatiebeheer.

Congresportal nu online

Voor het Landelijk Overleg Milieuhandhaving maakten wij al eerder de Handhavingsportaal. Maar deze informatiebron voor milieuhandhavers was voor hen nog niet voldoende. Met lomcongres.nl maakten wij voor hen een centraal online platform voor alle congressen die zij organiseren.

Op de site staat niet alleen informatie over de congressen, maar de bezoekers kunnen zich ook direct inschrijven. Dat werkt erg eenvoudig: iemand die zich voor het eerst inschrijft, maakt  tegelijkertijd een account aan voor de site. Dat houdt in dat zijn/haar gegevens bewaard worden. Bij het inschrijven voor een volgend congres zijn die gegevens al bekend, dus ze hoeven niet nogmaals ingevoerd te worden.

Met de site, die gebaseerd is op het open source CMS WebGUI, houdt de organisatie alle gegevens in eigen hand. De deelnemers worden toegevoegd in een relatiebeheersysteem. Via de nieuwsbrief kan een specifieke groep handhavers voor nieuwe bijeenkomsten worden benaderd. De deelnemers krijgen in alle communicatie te zien welke gegevens van hen zijn geregistreerd en kunnen fouten direct corrigeren. Zo blijft de informatie van het LOM actueel.

Het inschrijfsysteem, het nieuwsbriefsysteem en het relatiebeheer zijn dus geen op zichzelf staande modules. Alle onderdelen grijpen in elkaar en dragen bij aan de veelzijdigheid van het systeem.

De congresportaal is nu nog in ontwikkeling; houdt het nieuws en ons portfolio in de gaten voor updates over de voortgang van dit project!

Volg ons op Twitter!

@UnitedKnowledge