U wilt een site in de Rijkshuisstijl, maar dan wel goed leesbaar op een telefoon of tablet? Dat kan nu: snel, voordelig en compleet. United Knowledge maakte de eerste website én de eerste responsive website in de Rijkshuisstijl.

Meer weten? Neem contact op!

Responsive

Perfect leesbaar, ook op telefoon en tablet

44% van de Nederlanders heeft een smartphone en 16% een tablet (bron: TNS-NIPO). Het is dan ook van belang dat overheidsinformatie goed leesbaar is op de smartphone en tablet. Daar is tegenwoordig geen aparte mobiele site of app voor nodig!

United Knowledge levert websites in de Rijkshuisstijl die onafhankelijk van het beeldformaat, altijd goed leesbaar zijn. Ook voor schermformaten niet nu nog niet op de markt zijn! Dat is kwaliteit en zekerheid voor de toekomst.

Webrichtlijnen

Toegankelijk voor iedereen

De Webrichtlijnen is een verzameling kwaliteitsnormen speciaal voor de overheid. Ze moeten ervoor zorgen dat sites van de overheid toegankelijk zijn voor iedereen, dus ook voor oudere mensen of minder validen. Bovendien zullen sites die aan deze richtlijnen voldoen beter vindbaar zijn in zoekmachines.

United Knowledge maakt al sinds jaar en dag websites voor de Rijksoverheid, die voldoen aan deze kwaliteitsrichtlijnen.

Open Source software

Een zekere investering

Wij leveren uw website in de Rijkshuisstijl inclusief hosting en het open source content management systeem WebGUI. Dat scheelt kosten en betekent dat u verder niets hoeft te regelen. Maar belangrijker: het betekent vrijheid en een zekere investering.

In Nederland wordt WebGUI aangeboden door meerdere aanbieders. U kunt dus wisselen van leverancier zonder te wisselen van systeem, dus zonder dat uw investering verloren gaat. Dat is de vrijheid van open source software.

Hoe werkt het?

Een website in de Rijkshuisstijl in 4 stappen

  1. 1 Wij creëren de website met het kleurenpalet en het logo van uw organisatie. Eerst geven we u een korte demonstratie van het systeem.
  2. 2 Vervolgens kunt u zelf teksten, afbeeldingen en pagina's toevoegen, zoveel als u wilt. Desgewenst maken we een eerste opzet voor u.
  3. 3 De site wordt geleverd met hosting en ondersteuning, dus de techniek is geregeld en met een vraag kunt u altijd bij ons terecht.
  4. 4 Wanneer de inhoud af is, neemt u contact met ons op. Wij zetten de site dan online, dezelfde dag of op een later moment.

Meer weten?

Neem contact op met Arjan Widlak:

020 737 1851